Foto Frank Moll | portretfotografie
< home

Over Frank Moll

 

foto Dhruba Jutta

Al vijfendertig jaar ben ik cameraman en film ik voor vele televisieprogramma's in binnen- en buitenland. Maar sinds vijftien jaar heb ik mijn oude liefde voor de fotografie weer opgepakt en maak ik regelmatig in opdracht portretfoto's. Ik ben als fotograaf gevestigd in Hilversum alwaar ik ook beschikking heb over een fotostudio. Maar het meeste werk doe ik op locatie, zoals u kunt zien aan de talloze foto's op deze website. Ik werk als portretfotograaf en familiefotograaf in de regio Het Gooi (Bussum, Naarden, Soest, Baarn, Loosdrecht, 's Graveland, Weesp, Muiden, Huizen) maar ook in Flevoland, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. En nog daarbuiten, maar houdt u dan rekening met extra reiskosten.

U kunt mij mailen op f.moll@upcmail.nl voor een prijsopgaaf voor een fotoreportage. Of, indien er haast bij is kunt u mij bellen op 0653677006. Deze prijsopgaaf is afhankelijk van hoeveel verschillende foto's u gemaakt wilt hebben. Bij familiefotografie kunt u denken aan verschillende samenstellingen, zoals de kinderen afzonderlijk, de ouders apart maar uiteraard ook allen bij elkaar. Ook werk ik regelmatig voor bedrijven, zoals advocatenkantoren etc.

Handig om te weten, ik werk ook in de avonden en in het weekend. Dat is bij familiefotografie zelfs extra handig.

Na de fotoshoot krijgt u via internet alle foto's digitaal thuis. Vervolgens maakt u rustig de selectie en mailt u mij welke fotos uiteindelijk gekozen zijn. Deze bewerk ik dan nog zo nodig in fotoshop, op kleur, contrast etc.  

Aan de foto's op deze website kunt u zien dat ik hou van gestileerde foto's met extra aandacht voor (kunst)licht. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een prima digitale camera waarmee men zelf leuke ongedwongen en spontane foto's kan maken. Daarom onderscheid ik mij met mijn eigen kenmerkende stijl. Aan u te beoordelen of dat in de smaak valt of niet.

De recentste foto's bij de rubriek 'vrij werk' zijn echter geheel anders van karakter en veelal gemaakt met mijn mobiele telefoon. De beste camera is die die je altijd bij je hebt...

Voor afdrukken verwijs ik u graag naar www.kleurdomein.nl in Hilversum, waar ik al jaren mee samenwerk. Prijzen van afdrukken zijn uiteraard afhankelijk van formaat e.d.

Foto's van mij zijn ook gepubliceerd in diverse vaktijdschriften van het bedrijfsleven maar ook o.a. in Panorama, Vrij Nederland, Nieuwe Revu, Vanity Fair en bij auteursfoto's op boekomslagen van diverse uitgeverijen.

Kinderen die hun ouders willen verassen met een leuke foto krijgen altijd korting!

 

'Fotograaf Hilversum' 'Portretfotograaf Hilversum'  'Familiefotografie Hilversum' 'fotoshoot Hilversum' 'fotoshoot Bussum' 'fotograaf Bussum' 'portretfotografie Bussum'  'familiefotografie Bussum' 'fotoshoot Soest''fotograaf Soest' 'portretfotograaf Soest' 'portretfotograaf Soest' 'fotograaf Amersfoort' 'familiefotografie Amersfoort' 'fotoshoot Amersfoort' 'fotograaf Naarden' 'familiefotografie Naarden' 'fotoshoot Naarden'